• Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bezorgd!*
  • Gratis levering vanaf €45*
  • Sustainable & Ecological

9.2van de 283 reviews


Grace is Green-testers gezocht

 
 

De gezondheid van kinderen en volwassenen en het milieu zijn de belangrijkste pijlers voor Grace is Green. Dit betekent dat de producten die wij aanbieden uitvoerig gecontroleerd zijn; niet alleen het eindproduct, maar ook de weg ernaartoe zoals het productieproces. Wij zijn continue bezig ons assortiment uit te breiden en te verbeteren. We volgen hierbij de trends & ontwikkelingen op het gebied van duurzame producten en kijken we vanuit de behoefte van onze klant.

Om onze klanten de juiste advies op maat te verstrekken, hebben we jullie bevindingen en ervaringen over onze producten nodig. Denk jij dat jij de geschikte kandidaat bent in het geven van goed advies door middel van jouw ervaring? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Regelmatig zullen wij een testoproep plaatsen via onze Social Media kanalen & op onze website. De producten uit ons assortiment zijn uiteenlopend van baby & kind producten, verzorgingsproducten tot aan huishoudelijke artikelen.

Wij komen weer snel met een nieuwe testronde!

Login

Forgot your password?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

compare0

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »