• Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bezorgd!*
 • Gratis levering vanaf €45*
 • Duurzaam & Ecologisch

4.8uit 5, in de afgelopen 12 maanden!

Alyssa - 28 / Jan / 2023

Een kijkje achter de schermen met Alyssa!

Altijd al de gezichten achter Grace is Green willen zien? Vandaag nemen we jou mee achter de schermen bij onze ecologische webshop. Ons hele team staat dagelijks voor je klaar. Dit is een interview met Alyssa!

Een kijkje achter de schermen met Alyssa!
Grace is Green Blog

Hi Alyssa, kun je toelichten waar jij je bij Grace is Green zoal mee bezig houdt?

Ik hou mij voornamelijk bezig met de online marketing van Grace is Green. Ik denk mee aan de strategie, zorg ervoor dat de campagnes goed lopen en welke producten we kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste vind ik om met alle duurzame producten bezig te zijn. Al onze producten zijn een goed duurzaam alternatief op producten die wij gebruiken in het dagelijks leven. Je ontdekt hierdoor ook de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Doordat ik veel met duurzaamheid bezig ben op het werk, pas ik dit ook steeds meer toe in mijn privé leven. Je wordt er veel bewuster van hoeveel plastic of wegwerp producten je gebruikt.

Hoe ziet jouw werkdag bij Grace is Green eruit?

Geen dag is hetzelfde bij Grace. Meestal begin ik mijn werkdag met een lekkere kop koffie. Dan kijk ik of er geen bijzondere dingen zijn gebeurd met onze draaiende campagnes. Daarnaast houd ik me de ene keer bezig met producten online te zetten of te sourcen naar nieuwe producten. Ook zet ik nieuwe campagnes op, houd ik me bezig met Bol.com en zorg ik, samen met het team, dat Grace blijft groeien.

Heb je een leuke eco tip voor ons?

Mijn eco tip is begin met kleine veranderingen in het dagelijks leven. Je kan heel veel dagelijkse producten vervangen door een eco variant. Bijvoorbeeld wasbare wattenschijfjes voor je make up af te halen. Je moet het wat tijd geven om in je dagelijks routine toe te passen, maar als je eenmaal om bent wil je niet meer terug!

Wat doe je in het dagelijkse leven nog meer?

In het dagelijks leven bezoek ik veel concerten en festivals. Ik ben namelijk een erg grote muziekliefhebber. Daarnaast ben ik een echte hobby kok! Ik kook graag voor mijn man en vrienden. Mijn specialiteiten is wel de Indische keuken met allerlei familie recepten. 

Benieuwd naar ons team? Lees ook het interview over Sarah of Stijn! Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Een groene kerst voor een witte kerst
  11 / Dec / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Een groene kerst voor een witte kerst

 • Een Hemelse Ontsnapping in Eigen Huis: Creëer de Perfecte Thuis Spa Dag
  27 / Oct / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Een Hemelse Ontsnapping in Eigen Huis: Creëer de Perfecte Thuis Spa Dag

 • Herfstgenot: Pumpkin Spice Latte
  19 / Sep / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Herfstgenot: Pumpkin Spice Latte

 • Ontdek de Magie van handgemaakte kaarsen van Kerzenfarm
  18 / Jul / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Ontdek de Magie van handgemaakte kaarsen van Kerzenfarm

 • Duik de zomer in met je menstruatiebadpak!
  14 / Jul / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Duik de zomer in met je menstruatiebadpak!

 • Jouw ultieme huidverzorgingsroutine met UpCircle
  14 / Jul / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Jouw ultieme huidverzorgingsroutine met UpCircle

 • Een goed, zomers begin? Smeer je in!
  06 / Jun / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Een goed, zomers begin? Smeer je in!

 • Ga voor organisch, ga voor GOTS-gecertificeerd!
  19 / Apr / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Ga voor organisch, ga voor GOTS-gecertificeerd!

 • Ben jij al klaar voor de voorjaarsschoonmaak?
  31 / Mar / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Ben jij al klaar voor de voorjaarsschoonmaak?

 • We duiken er gelijk in! Wereld waterdag 2023
  23 / Mar / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  We duiken er gelijk in! Wereld waterdag 2023

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »