• Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bezorgd!*
 • Gratis levering vanaf €30*
 • Duurzaam & Ecologisch

9.2van de 283 reviews

Alyssa - 28 / Jan / 2023

Een kijkje achter de schermen met Alyssa!

Altijd al de gezichten achter Grace is Green willen zien? Vandaag nemen we jou mee achter de schermen bij onze ecologische webshop. Ons hele team staat dagelijks voor je klaar. Dit is een interview met Alyssa!

Een kijkje achter de schermen met Alyssa!
Grace is Green Blog

Hi Alyssa, kun je toelichten waar jij je bij Grace is Green zoal mee bezig houdt?

Ik hou mij voornamelijk bezig met de online marketing van Grace is Green. Ik denk mee aan de strategie, zorg ervoor dat de campagnes goed lopen en welke producten we kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste vind ik om met alle duurzame producten bezig te zijn. Al onze producten zijn een goed duurzaam alternatief op producten die wij gebruiken in het dagelijks leven. Je ontdekt hierdoor ook de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Doordat ik veel met duurzaamheid bezig ben op het werk, pas ik dit ook steeds meer toe in mijn privé leven. Je wordt er veel bewuster van hoeveel plastic of wegwerp producten je gebruikt.

Hoe ziet jouw werkdag bij Grace is Green eruit?

Geen dag is hetzelfde bij Grace. Meestal begin ik mijn werkdag met een lekkere kop koffie. Dan kijk ik of er geen bijzondere dingen zijn gebeurd met onze draaiende campagnes. Daarnaast houd ik me de ene keer bezig met producten online te zetten of te sourcen naar nieuwe producten. Ook zet ik nieuwe campagnes op, houd ik me bezig met Bol.com en zorg ik, samen met het team, dat Grace blijft groeien.

Heb je een leuke eco tip voor ons?

Mijn eco tip is begin met kleine veranderingen in het dagelijks leven. Je kan heel veel dagelijkse producten vervangen door een eco variant. Bijvoorbeeld wasbare wattenschijfjes voor je make up af te halen. Je moet het wat tijd geven om in je dagelijks routine toe te passen, maar als je eenmaal om bent wil je niet meer terug!

Wat doe je in het dagelijkse leven nog meer?

In het dagelijks leven bezoek ik veel concerten en festivals. Ik ben namelijk een erg grote muziekliefhebber. Daarnaast ben ik een echte hobby kok! Ik kook graag voor mijn man en vrienden. Mijn specialiteiten is wel de Indische keuken met allerlei familie recepten. 

Benieuwd naar ons team? Lees ook het interview over Sarah of Stijn! Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Het verschil tussen recycling, upcycling en downcycling
  21 / Mar / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Het verschil tussen recycling, upcycling en downcycling

 • Een kijkje achter de schermen met Fern!
  01 / Mar / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Een kijkje achter de schermen met Fern!

 • Recepten voor (vegan) bananenbrood
  12 / Feb / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Recepten voor (vegan) bananenbrood

 • Een kijkje achter de schermen met Alyssa!
  28 / Jan / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Een kijkje achter de schermen met Alyssa!

 • 5 herbruikbare producten onder de €25
  13 / Jan / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  5 herbruikbare producten onder de €25

 • Zo maak je je huis ecologisch en winterklaar
  12 / Jan / 2023

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Zo maak je je huis ecologisch en winterklaar

 • Cadeaus voor de feestdagen, wij helpen je uit de brand!
  13 / Dec / 2022

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Cadeaus voor de feestdagen, wij helpen je uit de brand!

 • Een vegetarisch kerstdiner, zo maak je dat!
  13 / Dec / 2022

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Een vegetarisch kerstdiner, zo maak je dat!

 • Zo bespaar je op je energierekening!
  09 / Dec / 2022

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Zo bespaar je op je energierekening!

 • Duurzaam schoonmaken - Producten getest met Linne
  13 / Jun / 2022

  Alyssa - 28 / Jan / 2023

  Duurzaam schoonmaken - Producten getest met Linne

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »