• Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bezorgd!*
 • Gratis levering vanaf €30*
 • Duurzaam & Ecologisch

9.2van de 283 reviews

Femke - 17 / May / 2022

Een kijkje achter de schermen met Femke!

Altijd al de gezichten achter Grace is Green willen zien? Vandaag nemen we jou mee achter de schermen bij onze ecologische webshop. Ons hele team staat dagelijks voor je klaar. Dit is een interview met Femke, van het marketingteam!

Een kijkje achter de schermen met Femke!
Grace is Green Blog

Kun je toelichten waar jij je bij Grace is Green zoal mee bezig houdt?

Ik ben vooral bezig achter de schermen voor de site. Ik ben momenteel bezig met het schrijven en verbeteren van de productinformatie. Zo kan iedereen nog veel meer te weten komen over onze ecologische producten! Af en toe maak ik ook foto’s voor onze sociale mediakanalen. Daarnaast ben ik sinds kort ook filmpjes aan het maken voor ons TikTok-account!

Heb je ook nog andere taken?

Binnen het marketingteam van Grace is Green zijn er altijd genoeg klusjes te doen. Een keer een fotoshoot of vergaderen met het team: we doen van alles wat. Ik doe dus naast mijn huidige hoofdtaak ook af en toe wat kleine dingen. Zoals deze blog schrijven :). 

Heb je een leuke eco tip voor ons?

Ik wil mensen meer aansporen om veel tweedehands te kopen! De kringlopen liggen vol met (nieuwe) goedkope spullen. Daarnaast ben ik afgelopen jaren meer tweedehands kleding gaan kopen. Dat is goed voor het milieu, maar ook super fijn voor de portemonnee. Het liefst shop ik bij een kiloshop, waarbij je vaak maar een paar tientjes betaalt voor een kilo tweedehands kleren!

Als je niet graag tweedehands shopt, kan ik ook de app Good On You aanraden! Deze app geeft per winkel aan hoe milieuvriendelijk deze is.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste aan mijn werk vind ik de vrijheid. Niet alleen in wat je allemaal kan doen, maar ook hoe je je werk indeelt. Je kan vanaf elke plek, op elke tijd werken. Dat maakt het super flexibel! Ik vind het belangrijk werk, omdat ik ook kan bijdragen aan een betere wereld. Daarnaast past het super goed bij mijn interesses. Ik hou van fotografie, schrijven en overleggen. Het is bovendien leerzaam en het past ook nog eens super goed bij mijn studie!

Wat doe je in het dagelijkse leven nog meer?

Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. Daarnaast roei ik af en toe en kan ik heel erg genieten van muziek, fotografie en goede (of juist foute) TV-programma’s. Ook doe ik nog twee commissies bij mijn roeivereniging en studievereniging.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Duurzaam schoonmaken - Producten getest met Linne
  13 / Jun / 2022

  Femke - 17 / May / 2022

  Duurzaam schoonmaken - Producten getest met Linne

 • Welke zonbescherming is geschikt voor mij?
  25 / May / 2022

  Femke - 17 / May / 2022

  Welke zonbescherming is geschikt voor mij?

 • Een kijkje achter de schermen met Femke!
  17 / May / 2022

  Femke - 17 / May / 2022

  Een kijkje achter de schermen met Femke!

 • Onze favoriete groene en ecologische eetplekken in Utrecht
  10 / May / 2022

  Femke - 17 / May / 2022

  Onze favoriete groene en ecologische eetplekken in Utrecht

 • Cadeaus en activiteiten voor Moederdag
  29 / Apr / 2022

  Femke - 17 / May / 2022

  Cadeaus en activiteiten voor Moederdag

 • Een kijkje achter de schermen met Wouter!
  24 / Mar / 2022

  Femke - 17 / May / 2022

  Een kijkje achter de schermen met Wouter!

 • Groene podcasts om te luisteren
  17 / Mar / 2022

  Femke - 17 / May / 2022

  Groene podcasts om te luisteren

 • Alles wat je wil weten over duurzame menstruatieproducten
  17 / Mar / 2022

  Femke - 17 / May / 2022

  Alles wat je wil weten over duurzame menstruatieproducten

 • Inspiratie voor een heerlijke Valentijnsdag
  07 / Feb / 2022

  Femke - 17 / May / 2022

  Inspiratie voor een heerlijke Valentijnsdag

 • Producten getest met Wouter
  21 / Jan / 2022

  Femke - 17 / May / 2022

  Producten getest met Wouter

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »