• Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd!*
 • Gratis levering vanaf €20*
 • Duurzaam & Ecologisch

9.2van de 283 reviews

Wouter - 24 / Mar / 2022

Een kijkje achter de schermen met Wouter!

Altijd al de gezichten achter Grace is Green willen zien? Vandaag nemen we jou mee achter de schermen bij onze ecologische webshop. Ons hele team staat dagelijks voor je klaar. Dit is een interview met Wouter, van het marketingteam!

Een kijkje achter de schermen met Wouter!
Grace is Green Blog

Hey Wouter! Kun je toelichten waar jij je bij Grace is Green zoal mee bezig houdt?

Ik hou me bij Grace is Green bezig met het schrijven van teksten voor de site. Dit kan echt van alles zijn: denk maar aan blogs, productinformatie en merkpagina’s. Hiervoor zoek ik zoveel mogelijk informatie over de producten op en probeer ik dat op een duidelijke en leuke manier over te brengen aan de klanten. Zo lees je hopelijk niet alleen de saaie eigenschappen van de producten, maar leer je ook wat leuke feitjes over ecologisch leven!

Sinds wanneer werk je bij Grace is Green?

In de zomer van 2020 ben ik als vakantiebaantje begonnen bij Grace is Green. In die maanden heb ik de productinformatie van ontzettend veel producten geschreven voor de site en op bol.com. In mei 2021 ben ik teruggekomen, dit keer om de site van nog meer leuke content te voorzien. Zo schrijf ik veel blogs over een duurzame leefstijl en ben ik nu bezig om de informatie van sommige producten verder uit te breiden. Hierdoor is het voor de klant nog duidelijker wat je precies koopt, en wat de impact ervan is op het milieu.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Ik leer er zelf ook heel veel van! Ik vind het altijd al leuk om te schrijven en in dit werk kan ik al mijn creativiteit kwijt. Ook leer ik veel over marketing: wat is belangrijk voor een website om zo prettig mogelijk te zijn voor de klant? Ook heb ik door dit werk veel onderzoek moeten doen naar duurzaamheid en een groene leefstijl, waardoor ik veel heb geleerd. Hierdoor ben ik zelf ook wat groener gaan leven!

Wat is jouw favoriete product van Grace is Green?

Ik ben vooral fan van de producten van Banbu en Pandoo. Sowieso omdat ik bamboe echt een mooi en duurzaam materiaal vindt, maar ook omdat de producten van deze merken er allemaal supermooi uitzien. Ik gebruik zelf bijvoorbeeld de handdoek van Pandoo, wat echt goed bevalt. Van Banbu vind ik vooral de scheermessen goede producten. Deze zien er echt chique uit en gaan je hele leven mee!

Heb je een leuke eco tip voor ons?

Mijn beste tip is denk ik dat je helemaal geen grote veranderingen hoeft door te voeren om toch ecologischer te leven. Hele kleine stapjes kunnen al een groot verschil maken, dus bijvoorbeeld geen plastic broodzakje meer pakken bij de supermarkt, maar zelf een herbruikbaar zakje meenemen. Of niet meer scheren met plastic wegwerpscheermesjes maar met een herbruikbaar veiligheidsmes. Dit zijn kleine stapjes die ik zelf heb gezet naar een duurzame lifestyle, die ik iedereen kan aanraden!

Wat doe je in het dagelijkse leven nog meer?

Ik studeer klinische technologie in Delft, waarvoor ik dit jaar stage loop in verschillende ziekenhuizen in de Randstad. Daarnaast hou ik van voetbal, spelletjes spelen en lekker hardlopen of fietsen in de natuur.

Benieuwd naar ons team? Lees ook het interview over Sarah of Stijn! Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Duurzaam schoonmaken - Producten getest met Linne
  13 / Jun / 2022

  Wouter - 24 / Mar / 2022

  Duurzaam schoonmaken - Producten getest met Linne

 • Welke zonbescherming is geschikt voor mij?
  25 / May / 2022

  Wouter - 24 / Mar / 2022

  Welke zonbescherming is geschikt voor mij?

 • Een kijkje achter de schermen met Femke!
  17 / May / 2022

  Wouter - 24 / Mar / 2022

  Een kijkje achter de schermen met Femke!

 • Onze favoriete groene en ecologische eetplekken in Utrecht
  10 / May / 2022

  Wouter - 24 / Mar / 2022

  Onze favoriete groene en ecologische eetplekken in Utrecht

 • Cadeaus en activiteiten voor Moederdag
  29 / Apr / 2022

  Wouter - 24 / Mar / 2022

  Cadeaus en activiteiten voor Moederdag

 • Een kijkje achter de schermen met Wouter!
  24 / Mar / 2022

  Wouter - 24 / Mar / 2022

  Een kijkje achter de schermen met Wouter!

 • Groene podcasts om te luisteren
  17 / Mar / 2022

  Wouter - 24 / Mar / 2022

  Groene podcasts om te luisteren

 • Alles wat je wil weten over duurzame menstruatieproducten
  17 / Mar / 2022

  Wouter - 24 / Mar / 2022

  Alles wat je wil weten over duurzame menstruatieproducten

 • Inspiratie voor een heerlijke Valentijnsdag
  07 / Feb / 2022

  Wouter - 24 / Mar / 2022

  Inspiratie voor een heerlijke Valentijnsdag

 • Producten getest met Wouter
  21 / Jan / 2022

  Wouter - 24 / Mar / 2022

  Producten getest met Wouter

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »